برگزاری کنفرانس ملی در آموزش و پرورش ناحیه 2 بندرعباس

به گزارش روابط عمومی و به نقل از امیرعلی ناصری مدیرآموزش و پرورش ناحیه 2 بندرعباس کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه که به صورت مشترک با دانشگاه هرمزگان انجام می شود درمهرماه سال جاری برگزار خواهد شد. این همایش در 2 بخش اصلی آثار علمی پژوهشی فرهنگیان از سراسر کشور را دریافت خواهد کرد. ایشان هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد بستر مناسب جهت توسعه پژوهش مداری فرهنگیان، تولید علم و بهره برداری از دستاور های پژوهشی در زمینه های مختلف عنوان کردند و افزودند این همایش با همکاری علمی دانشگاه هرمزگان درحال دریافت اثر می باشد.

چمل نژاد دبیر اجرایی این کنفرانس افزود: پژوهشگران می توانند آثار خود را در دو بخش مطالعات خانواده و پژوهش های پیرامون فرایندهای مدرسه به دبیرخانه ارسال نمایند. ایشان عنوان کردند هرساله شاهد مشارکت علمی بسیار خوب فرهنگیان استان و سایر استان ها بوده ایم و انتظار می رود امسال هم نیز شاهد مشارکت بالای فرهنگیان و پژوهشگران عزیز باشیم.

کریمی معاونت پژوهش و توسعه منابع مدیریت و عضو شورای سیاست گذاری همایش افزودند، کنفرانس خانواده و مدرسه ظرفیت پژوهشی بسیار خوبی بوده که می کوشد پژوهش مداری را در بین فرهنگیان تقویت و نهادینه سازی نماید .

مددی معاونت پرورشی و تربیت بدنی اشاره کردند که فضای علمی موجود در کنفرانس خانواده در راستای تقویت فرهنگ پژوهش بین فرهنگیان بسیار مهم و اثر گذار می باشد چرا که داشتن روحیه پژوهشگری در ضمن فرایندهای آموزشی می تواند موتور محرکه آموزش و پژوهش را همزمان به حرکت درآورد.

این کنفرانس با مشارکت دانشگاه هرمزگان و دانشکده علوم انسانی با عنوان دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه در پایگاه بین المللی علوم استنادی جهان اسلام isc و پایگاه کشوری civilica نمایه سازی شده است و تمامی آثار پذیرفته شده در این همایش در این دوپایگاه معتبر علمی به عنوان سند علمی پژوهشی خواهند شد.

بازدیدامروز خبر: 1

بازدید کل: 239